freewind chat team
+14
turbovolos
chilli7
kostasgatas
spurosk
Angelo.Zerv
stas
karapan
freebill
downlord
trifoky
GodLike
Argyris Volos
johnxf
greg
18 απαντήσεις
Σελίδα 7 από 7
Σελίδα 7 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Χαιρετώ την παρέα και ζητείται ανάρτηση πίσω
Είπα να ψάξω λιγάκι στο ίντερνετ γιατί μετά από 17 χρόνια τα έφτυσε η πίσω ανάρτηση και πρέπει να την αντικαταστήσω.
Κι όλως τυχαίως έπεσα πάνω στο φόρουμ. Υπέροχη προσπάθεια για ένα φτωχό πλην τίμιο μηχανάκι.
Καταγωγή από Βόλο, αλλά κατοικώ Κύπρο, όπου συνολικά ήρθαν 5-6 Freewind του 99 και ελάχιστα του 2002 με το νέο φανάρι, γιατί ο εδώ αντιπρόσωπος είναι καπως...
Πλέον κυκλοφορούν μόνο 2-3, οπότε ελάχιστοι αναγνωρίζουν το μηχανάκι.
Βρήκα ήδη πολύτιμες πληροφορίες, καθώς η συλλογική γνώση είναι ίσως το πιο πολύτιμο απόκτημα της ανθρωπότητας..
Πολύ μπλα μπλα, στο θέμα μας:
Τι να κάνω με πίσω ανάρτηση???
ΟΕΜ (μανίσιο) κοστίζει 1000 και βάλε +ΦΠΑ
YSS 434 +ΦΠΑ
Μεταχειρισμένη ορίτζιναλ βρίσκω διάφορα από 60 μέχρι 150 στο car.gr και αλλού.
Νομίζω βρήκα και κάποιες άλλες άφτερ μάρκετ γύρω στα 400-500
Τα δυο πρώτα από κατάστημα στην Κύπρο, τα άλλα στο ίντερνετ, οπότε θα έχω και τα μεταφορικά.
Το μηχανάκι έχω σκοπό να γεράσει μαζί μου, κι ας χάνει τα λαδάκια του, ξερυθμίζεται που και που το καρμπυρατέρ κτλ. κτλ και δουλεύει σε καθημερινή βάση.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Κι όλως τυχαίως έπεσα πάνω στο φόρουμ. Υπέροχη προσπάθεια για ένα φτωχό πλην τίμιο μηχανάκι.

Καταγωγή από Βόλο, αλλά κατοικώ Κύπρο, όπου συνολικά ήρθαν 5-6 Freewind του 99 και ελάχιστα του 2002 με το νέο φανάρι, γιατί ο εδώ αντιπρόσωπος είναι καπως...
Πλέον κυκλοφορούν μόνο 2-3, οπότε ελάχιστοι αναγνωρίζουν το μηχανάκι.
Βρήκα ήδη πολύτιμες πληροφορίες, καθώς η συλλογική γνώση είναι ίσως το πιο πολύτιμο απόκτημα της ανθρωπότητας..
Πολύ μπλα μπλα, στο θέμα μας:
Τι να κάνω με πίσω ανάρτηση???

ΟΕΜ (μανίσιο) κοστίζει 1000 και βάλε +ΦΠΑ
YSS 434 +ΦΠΑ
Μεταχειρισμένη ορίτζιναλ βρίσκω διάφορα από 60 μέχρι 150 στο car.gr και αλλού.
Νομίζω βρήκα και κάποιες άλλες άφτερ μάρκετ γύρω στα 400-500
Τα δυο πρώτα από κατάστημα στην Κύπρο, τα άλλα στο ίντερνετ, οπότε θα έχω και τα μεταφορικά.
Το μηχανάκι έχω σκοπό να γεράσει μαζί μου, κι ας χάνει τα λαδάκια του, ξερυθμίζεται που και που το καρμπυρατέρ κτλ. κτλ και δουλεύει σε καθημερινή βάση.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
turbovolos- Αριθμός μηνυμάτων : 5
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2016
Απ: freewind chat team
Γειά σου Α.Σ.Μ. (Αριθμός Στρατολογικού Μητρώου) που λέμε στο στρατό.
Για ανάρτηση δεν έχω ψάξει γιατί δεν με έχει απασχολήσει, αλλά αν βρω καμιά πληροφορία θα την αναρτήσω πολύ ευχαρίστως.
Την έχεις χρόνια τη μηχανή? Είχες άλλα μηχανάκια?
Για ανάρτηση δεν έχω ψάξει γιατί δεν με έχει απασχολήσει, αλλά αν βρω καμιά πληροφορία θα την αναρτήσω πολύ ευχαρίστως.
Την έχεις χρόνια τη μηχανή? Είχες άλλα μηχανάκια?
Argyris Volos- Αριθμός μηνυμάτων : 243
Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2011
Τόπος : Βόλος
Χαιρετώ,
αν και Βολιώτης, δεν είμαι ΑΣηΜάκι γιατί γεννήθηκα Αθήνα. Όλοι πήγαιναν μαζί, κι εγώ Καλαμάτα...
Δε βαριέσαι.
Το μηχανάκι θα κλείσει μια 10ετία πάνω μου, και κοντεύουμε τις 100 χιλιάδες χλμ, που για Κύπρο λόγω μικρών αποστάσεων είναι πολλά.
Πρώτη μου μηχανή με δικά μου λεφτά, και δεν έχω σκοπό να την αφήσω, αν και όταν καβαλάς πιο καινούρια το σκέφτεσαι σοβαρά....
Έχω επίσης μια RV200 K3Z (Van Van) αλλά στην ουσία είναι της συζύγου.
αν και Βολιώτης, δεν είμαι ΑΣηΜάκι γιατί γεννήθηκα Αθήνα. Όλοι πήγαιναν μαζί, κι εγώ Καλαμάτα...
Δε βαριέσαι.
Το μηχανάκι θα κλείσει μια 10ετία πάνω μου, και κοντεύουμε τις 100 χιλιάδες χλμ, που για Κύπρο λόγω μικρών αποστάσεων είναι πολλά.
Πρώτη μου μηχανή με δικά μου λεφτά, και δεν έχω σκοπό να την αφήσω, αν και όταν καβαλάς πιο καινούρια το σκέφτεσαι σοβαρά....
Έχω επίσης μια RV200 K3Z (Van Van) αλλά στην ουσία είναι της συζύγου.
Δεν ξέρω αν έχεις χώρο στο σπίτι σου, αλλά έχεις σκεφτεί να αγοράσεις μια που να πωλείται πολύ φθηνά 400-500 ευρώ; Θα μπορούσες να την έχεις για ανταλλακτικά για οτιδήποτε χρειαστείς από ηλεκτρολογικό μέχρι μηχανικό πρόβλημα μιας και χάνει και λαδάκι!
Το έχω σκεφτεί....αλλά να σου πω την αλήθεια δεν έχω χρόνο να ψάξω, είμαι και σχετικά μακριά...
Π.χ. τώρα θα έρθω για διακοπές, αλλά που να τρέχεις.. αν έβρισκα καμιά που να αξίζει... π.χ. δεν έχω μάστορα να την κοιτάξει, αν και νομίζω μετά από τόσα χρόνια στη δικιά μου το έχω το άθλημα..
ειδικά τώρα που θέλω 200-500 ευρώ για αμορτισέρ πίσω.
Αλλά δεν έχω βρει κάτι τόσο φθηνό, στο car.gr είναι γύρω στα 900-1000 οι περισσότερες, μία μόνο είναι στα 500.
Π.χ. τώρα θα έρθω για διακοπές, αλλά που να τρέχεις.. αν έβρισκα καμιά που να αξίζει... π.χ. δεν έχω μάστορα να την κοιτάξει, αν και νομίζω μετά από τόσα χρόνια στη δικιά μου το έχω το άθλημα..

ειδικά τώρα που θέλω 200-500 ευρώ για αμορτισέρ πίσω.
Αλλά δεν έχω βρει κάτι τόσο φθηνό, στο car.gr είναι γύρω στα 900-1000 οι περισσότερες, μία μόνο είναι στα 500.
καλως ηρθες και απο εμενα
αυτο με την ολοκληρη μηχανη για ανταλακτικα το ειχα σκεφτει κι εγω οταν καποιος που προσπαθουσε να παρκαρει μου την ειχε ριξει απο το σταντ και η ασφαλιστικη μου εβγαλε αποζημιωση 350 ευρω για τιμονι, μαρσπιε συνεπιβατη και ενα πλαιινο πλαστικο!!
η σουζουκι εχει πανακριβα ανταλακτικα!

αυτο με την ολοκληρη μηχανη για ανταλακτικα το ειχα σκεφτει κι εγω οταν καποιος που προσπαθουσε να παρκαρει μου την ειχε ριξει απο το σταντ και η ασφαλιστικη μου εβγαλε αποζημιωση 350 ευρω για τιμονι, μαρσπιε συνεπιβατη και ενα πλαιινο πλαστικο!!
η σουζουκι εχει πανακριβα ανταλακτικα!
Εμένα δακρύζει ελάχιστα βενζίνη (1 σταγόνα στις 2-3 μέρες) από τον επιλογέα της ρεζέρβας (fuel cock). Σήμερα μάλλον θα το ψάξω αν είναι από σωληνάκι ή από εσωτερικό λαστιχάκι. Τέλος πάντων απ' ότι είδα στο ίντερνετ ένας τέτοιος επιλογέας για τη δικιά μας έχει από 105 - 140 ευρώ. Από Honda, Kawasaki κτλ βρίσκεις και με 40 - 60 ευρώ. Πραγματικά πανάκριβα και ίσως χωρίς λόγο.
Τελικά βρήκα έναν Moto-Maneas ο οποίος πουλάει τα λαστιχάκια και τις βίδες για επισκευή του διακόπτη με 34,61 ευρώ.
Θα το ανοίξω σήμερα μάλλον να δω τι έχει και βλέπουμε.
Τελικά βρήκα έναν Moto-Maneas ο οποίος πουλάει τα λαστιχάκια και τις βίδες για επισκευή του διακόπτη με 34,61 ευρώ.
Αργύρη με ενδιαφέρει πολύ τι έκανες με τον επιλογέα καθώς έχω το ίδιο ακριβώς θέμα. Απο ebay έχω την εντύπωση ότι ήταν πολύ πιο φθηνός αλλά μάλλον μιλάμε για μεταχειρισμένο.Argyris Volos έγραψε:Εμένα δακρύζει ελάχιστα βενζίνη (1 σταγόνα στις 2-3 μέρες) από τον επιλογέα της ρεζέρβας (fuel cock). Σήμερα μάλλον θα το ψάξω αν είναι από σωληνάκι ή από εσωτερικό λαστιχάκι. Τέλος πάντων απ' ότι είδα στο ίντερνετ ένας τέτοιος επιλογέας για τη δικιά μας έχει από 105 - 140 ευρώ. Από Honda, Kawasaki κτλ βρίσκεις και με 40 - 60 ευρώ. Πραγματικά πανάκριβα και ίσως χωρίς λόγο.
wolf77- Αριθμός μηνυμάτων : 28
Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2015
Τόπος : Ρόδος - Αθήνα
Ναι, συγνώμη που δεν ενημέρωσα. Τελικά βρήκα τη διαρροή και την έφτιαξα πρόχειρα. Όπως κοιτάζουμε τον επιλογέα της βενζίνης βλέπουμε το σωληνάκι της βενζίνης να μπαίνει σε ένα μαρκούτσι γωνιακό του επιλογέα. Αυτό το μαρκούτσι είναι βιδωτό στον επιλογέα. Εγώ απλώς έβγαλα το σωληνάκι της βενζίνης και βίδωσα αυτό το γωνιακό μαρκούτσι 2-3 στροφές. Τώρα σταμάτησε να χάνει βενζίνη όπως πριν. Χάνει μια σταγόνα την εβδομάδα κι αν. Κανονικά πρέπει να το ξεβιδώσω και να δω μήπως έχει κανένα λαστιχάκι που έχει φθαρεί. Πάντως η ζημιά δεν είναι άξια λόγου. Πιο πολύ χάσιμο χρόνου είναι.
Για να βρεις τη διαρροή, αφήνεις να αδειάσει το ντεπόζιτο (με προσοχή να μη μείνεις κι όλας!) και όταν θα έχόυν μείνει 2-3 λίτρα μέσα, βγάζεις το σωληνάκι της βενζίνης και βάζεις ένα άδειο πλαστικό μπουκάλι στο στόμιο. Μετά γυρίζεις το διακόπτη προς τα επάνω και μαζεύεις τη βενζίνη στο μπουκάλι. Αφού αδειάσει το ντεπόζιτο, ξεβιδώνεις τις βίδες που συγκρατούν τον επιλογέα και τον βγάζεις έξω. Στην πίσω πλευρά του έχει 4 βίδες μικρούλες που συγκρατούν το καπάκι της μεμβράνης. Ξεβίδωσέ τες και θα δεις τις μεμβράνες. Αν νομίσεις ότι χρειάζονται αλλαγή, να αγοράσεις από το Moto-Maneas το σετ και να τα αλλάξεις και θα σου κρατήσουν άλλα τόσα χρόνια!!
Για να βρεις τη διαρροή, αφήνεις να αδειάσει το ντεπόζιτο (με προσοχή να μη μείνεις κι όλας!) και όταν θα έχόυν μείνει 2-3 λίτρα μέσα, βγάζεις το σωληνάκι της βενζίνης και βάζεις ένα άδειο πλαστικό μπουκάλι στο στόμιο. Μετά γυρίζεις το διακόπτη προς τα επάνω και μαζεύεις τη βενζίνη στο μπουκάλι. Αφού αδειάσει το ντεπόζιτο, ξεβιδώνεις τις βίδες που συγκρατούν τον επιλογέα και τον βγάζεις έξω. Στην πίσω πλευρά του έχει 4 βίδες μικρούλες που συγκρατούν το καπάκι της μεμβράνης. Ξεβίδωσέ τες και θα δεις τις μεμβράνες. Αν νομίσεις ότι χρειάζονται αλλαγή, να αγοράσεις από το Moto-Maneas το σετ και να τα αλλάξεις και θα σου κρατήσουν άλλα τόσα χρόνια!!
Argyris Volos έγραψε:Ναι, συγνώμη που δεν ενημέρωσα. Τελικά βρήκα τη διαρροή και την έφτιαξα πρόχειρα. Όπως κοιτάζουμε τον επιλογέα της βενζίνης βλέπουμε το σωληνάκι της βενζίνης να μπαίνει σε ένα μαρκούτσι γωνιακό του επιλογέα. Αυτό το μαρκούτσι είναι βιδωτό στον επιλογέα. Εγώ απλώς έβγαλα το σωληνάκι της βενζίνης και βίδωσα αυτό το γωνιακό μαρκούτσι 2-3 στροφές. Τώρα σταμάτησε να χάνει βενζίνη όπως πριν. Χάνει μια σταγόνα την εβδομάδα κι αν.
[...]
Στην πίσω πλευρά του έχει 4 βίδες μικρούλες που συγκρατούν το καπάκι της μεμβράνης. Ξεβίδωσέ τες και θα δεις τις μεμβράνες. Αν νομίσεις ότι χρειάζονται αλλαγή, να αγοράσεις από το Moto-Maneas το σετ και να τα αλλάξεις και θα σου κρατήσουν άλλα τόσα χρόνια!!
Ωραίος!
Εγώ πήρα τελικά τη μηχανή για σέρβις και αλλαγή ανάρτησης. Τελικά έβαλα μια YSS, 360 ευρώ αφού δεν πολυβρήκα μεταχειρισμένη, κι όσες είδα ήταν από 80-150 ευρώ και είπα να μη ρισκάρω αφού δεν θα πουλήσω το μηχανάκι.
Μόλις την πήρα από το σέρβις, να σου το γνωστό της πρόβλημα που δεν ανοίγει το δεύτερο καρμπυρατέρ και το μηχανάκι ζορίζεται να ανεβάσει στροφές.
Επιστροφή επιτόπου στο μηχανικό, που "έμεινε" γιατί την είχε ελέγξει κι ήταν εντάξει (το κάνει αψυχολόγητα). Για να μην έχω θέματα με τροφοδοσία και να εστιάσουμε στο πρόβλημα, έφερα με 110 ευρώ τον επιλογέα της ρεζέρβας που δάκρυζε κι αυτός. Λογικά θα τον έχω διαθέσιμο, οπότε αν θέλει κανένας να αλλάξει τις μεμβράνες και να τον χρησιμοποιήσει, με ενημερώνει.
Ευχαριστούμε πολύ Αργύρη. έκανα ακριβώς το ίδιο και τώρα δεν χάνει ή αν χάνει θα είναι πολύ λιγότερο καθώς δεν έχει περάσει δεύτερη μέρα για να ξέρω.Argyris Volos έγραψε:Ναι, συγνώμη που δεν ενημέρωσα. Τελικά βρήκα τη διαρροή και την έφτιαξα πρόχειρα. Όπως κοιτάζουμε τον επιλογέα της βενζίνης βλέπουμε το σωληνάκι της βενζίνης να μπαίνει σε ένα μαρκούτσι γωνιακό του επιλογέα. Αυτό το μαρκούτσι είναι βιδωτό στον επιλογέα. Εγώ απλώς έβγαλα το σωληνάκι της βενζίνης και βίδωσα αυτό το γωνιακό μαρκούτσι 2-3 στροφές. Τώρα σταμάτησε να χάνει βενζίνη όπως πριν. Χάνει μια σταγόνα την εβδομάδα κι αν. Κανονικά πρέπει να το ξεβιδώσω και να δω μήπως έχει κανένα λαστιχάκι που έχει φθαρεί. Πάντως η ζημιά δεν είναι άξια λόγου. Πιο πολύ χάσιμο χρόνου είναι.
Χαίρομαι που βοήθησα, αλλά κι εγώ έχω βοηθηθεί από εδώ μέσα.
Ενημέρωσέ μας αν με το πέρασμα κάποιων ημερών χάνει το ίδιο με πριν ή βελτιώθηκε.
Ενημέρωσέ μας αν με το πέρασμα κάποιων ημερών χάνει το ίδιο με πριν ή βελτιώθηκε.
Καλησπέρα στο φόρουμ! Ή έχουμε μείνει τρεις κι ο κούκος ή κινούμαστε απροβλημάτιστα..Η δικιά μου γριούλα (130.000 χλμ, 18 χρονών) χρησιμοποιείται ακόμα κανονικά και καθημερινά. Αν και σήμερα με τρόμαξε καθώς πήγα να της αλλάξω τακάκια μπροστα. Η φλατζα ενός από τα πιστόνια της δαγκάνας είχε βγεί η μισή εκτός και ίσως είναι ο λόγος που δεν έμπαινε μέσα το συγκεκριμένο πιστόνι. Ίσως φταίει και η βρώμα που είχε μαζέψει. Αύριο πάω για παραγγελία κιτ σερβις και όποτε έρθει μάστορα καθώς δεν έχω καμία εμπειρία στην συγκεκριμένη εργασία. Επίσης οι τιμές στα τακάκια εδώ στη Ρόδο είναι φωτιά. Αυτά λοιπόν..καλά χιλιόμετρα και καλή συνέχεια!
Που και που ρίχνουμε καμιά ματιά. Η αλήθεια είναι ότι οι κάτοχοι της συγκεκριμένης μηχανής δεν είναι 18άρηδες ή 20άρηδες οπότε προφανώς ανοίγουμε κάποιο θέμα όποτε υπάρχει κάτι σημαντικό.
Η δική μου είναι 80.000 χλμ και φυσικά συνεχίζει. Τα τακάκια εδώ στο Βόλο έχουν από 25 - 40 ευρώ.
Είχα κι ένα ατύχημα πριν από μερικούς μήνες και άλλαξα μπουκάλες και σταυρό και κάτι άλλα ψιλά και πήγε 600 ευρώ το μαλλί και ένας σπασμένος καρπός αριστερού χεριού.
Κατά τα άλλα όλα καλά. Προσοχή στις διασταυρώσεις!!!
Η δική μου είναι 80.000 χλμ και φυσικά συνεχίζει. Τα τακάκια εδώ στο Βόλο έχουν από 25 - 40 ευρώ.
Είχα κι ένα ατύχημα πριν από μερικούς μήνες και άλλαξα μπουκάλες και σταυρό και κάτι άλλα ψιλά και πήγε 600 ευρώ το μαλλί και ένας σπασμένος καρπός αριστερού χεριού.
Κατά τα άλλα όλα καλά. Προσοχή στις διασταυρώσεις!!!
Καλημέρα και από εμενα.Ειμαι κατοχος του υπερμηχανιματος εδώ και ένα χρονο περιπου.Το εχω λυσει και δεσει αρκετες φορες λογο επαγγέλματος(μηχανικος) και το γνωριζω αρκετα καλα.Οποιαδήποτε πληροφορια η πατεντα θελετερωτηστε με.Εχω κανει αρκετες και εγω χεχε.Και μια πληροφορια,επειδή τα εργαλια μας εχουν χρονακια στην πλατη τους και η πισω αναρτηση είναι για σφαλιαρες να γνωρίζετε ότι ταιριαζει ακριβως και χωρις πατεντα το αμορτισέρ του vstrom.Εγω το εχω βαλει και είμαι καταευχαριστημενος.
polecat81- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2017
elevatorman- Αριθμός μηνυμάτων : 2
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2017
Καλησπέρα μετά από καιρό. Άραγε είναι κανείς εδώ; Η γριά μου έτσι για την ιστορία συνεχίζει ακαθεκτη. Το κυριότερο (και ακριβό) είναι ότι πάμε για καινούργιο πίσω αμορτισερ πια. Χαιρετώ κι ελπίζω να υπάρχουν ακόμα χρήστες
.

Καλησπέρα! Αν και δε νομίζω ότι θα χει μείνει κ κάνεις εδώ...Πριν ένα μήνα έβγαλα δίπλωμα και αγόρασα και γω τη δικιά μου.Βρήκα τυχαία το φόρουμ και είπα να με καλωσορίσω :-)
Woody1985- Αριθμός μηνυμάτων : 7
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2020
Καλως ηρθες, και καλοριζικο το υπερμηχανημα.Woody1985 έγραψε:Καλησπέρα! Αν και δε νομίζω ότι θα χει μείνει κ κάνεις εδώ...Πριν ένα μήνα έβγαλα δίπλωμα και αγόρασα και γω τη δικιά μου.Βρήκα τυχαία το φόρουμ και είπα να με καλωσορίσω :-)
Ακομα και αν δεν υπαρχει μεγαλη κινητικοτητα στο φορουμ τον τελευταιο καιρο σιγουρα θα βρεις πολλες ενδιαφερουσες πληροφοριες για σημαντικα θεματα που αφορουν το FREEWIND.
Καλησπέρα Woody! Σιδεροκέφαλος και πάντα κράνος! Καλωσόρισες λοιπόν και να ξέρεις ότι η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα είναι αθάνατη με μικρή προσπάθεια!Woody1985 έγραψε:Καλησπέρα! Αν και δε νομίζω ότι θα χει μείνει κ κάνεις εδώ...Πριν ένα μήνα έβγαλα δίπλωμα και αγόρασα και γω τη δικιά μου.Βρήκα τυχαία το φόρουμ και είπα να με καλωσορίσω :-)

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Greg έχω διαβάσει αρκετά topics κ μ χουν φανεί όντως χρησιμα.Αν προκύψει απορία δε θα διστασω να ρωτήσω βεβαια.:-)
Wolf κρανος εννοείται και ελπίζω σύντομα κάνα σοβαρό μπουφανακι κ υποδημα.
Αντε να περάσει κ η καραντίνα όσο γίνεται αναίμακτα να χαρουμε κ καμία βολτα
Greg έχω διαβάσει αρκετά topics κ μ χουν φανεί όντως χρησιμα.Αν προκύψει απορία δε θα διστασω να ρωτήσω βεβαια.:-)
Wolf κρανος εννοείται και ελπίζω σύντομα κάνα σοβαρό μπουφανακι κ υποδημα.
Αντε να περάσει κ η καραντίνα όσο γίνεται αναίμακτα να χαρουμε κ καμία βολτα
Woody1985- Αριθμός μηνυμάτων : 7
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2020
Σελίδα 7 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

» φρεσκαρισμα freewind
» Ανταλλακτικά Suzuki - Τιμές
» Αγορά Freewind
» Εξάτμιση για FREEWIND
» Ταξιδάκι με το Freewind
» Ανταλλακτικά Suzuki - Τιμές
» Αγορά Freewind
» Εξάτμιση για FREEWIND